Мъж си купи кола от НАП, оказала се без двигател

5
В документацията пишело, че автомобилът е в много добро техническо състояние
В документацията пишело, че автомобилът е в много добро техническо състояние Видео: NOVA

В документацията пишело, че автомобилът е в много добро техническо състояние

Мъж играл на търг, организиран от Националната агенция за приходите. Той внесъл депозит, платил и цялата сума до последната стотинка. Почетният данъкоплатец спечелил наддаването и станал собственик на скъп автомобил. Той обаче пристигнал без двигател. В документацията пишело, че колата е в много добро техническо състояние, с 6-степенна скоростна кутия, предава NOVA.

Първоначално Даниел Николов помислил, че е станало недоразумение. След като се оказало, че вместо на моторно превозно средство, той е станал собственик на купе с гуми, мъжът направил искане да му бъдат върнати парите. От НАП обаче отказали. Първо от Агенцията казали, че Николов трябва да приеме спечелената кола и сам да търси правата си в съда. После обаче решили, че е редно парите му да бъдат върнати. Мъжът пуснал жалба, но на 15 август 2022 г. той получил отговор, в който пишело, че тя е неоснователна.

НАП се самосезира по случая, сезирана е и Окръжната прокуратура в Бургас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    ЗАКРИВАЙ
    И регионалната дирекция на НАП и съдията, които е отхвърлил жалбата явно са поредните некадърници на държавна хранилка. Поредното доказателство, че държавните служби са окупирани от най-некадърната и нагла част от населението. Всеки който е имал вземане даване с държавна агенция знае, че е някакъв абсурд там. Некадърници които ще отхвърлят всяка молба и жалба, която им налага да свършат някаква работа. Трябва страшна чистка и всички държавни служители срещу които има няколко жалби или оплаквания да бъдат натирени без достъп до държавна служба завинаги. За момента от държавната администрация получаваме основно рев за заплати, като основната им дейност по цял ден е тролят с коментари из нета. Това вече го доказаха няколко пъти - най-много тролски коментари има от IP адреси на държавни служби.
  • 17
    3
    Що за идиотщина
    Да съди тази нещастна държава ... После се иска европейски заплати ... Работа за час максумим два се влачи тука месеци ... е*ахти нещастната държава ...
  • 11
    2
    Злобар
    Купува и си впряга едно конче и ей ти на екокола .
  • 32
    1
    Радост
    Щом държавна структура си позволява да мами, какво останало за редовите мошеници.Що за "експерт" с "експертиза" е оценявал състоянието на този "автомобил"?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари