Мъж се събуди без тестиси

0
Димитрий е станал жертва на организирана престъпна група, която се занимавала с трафик на човешки органи
Димитрий е станал жертва на организирана престъпна група, която се занимавала с трафик на човешки органи

Да си руснак е нещо много особено. И в добрия, и в лошия смисъл. Говорейки за Димитрий Николаев обаче то това със сигурност не е предимство. Един от най-нещастните мъже на света поканил непознато момиче от бара да прекара нощта с него. Срещата им продължила в сауната. Да се потиш на среща не е най-романтичното нещо, но както и да е... В случая това не е от значение. Шокиращото се случило на сутринта, пише "no-comment.bg". 

Димитрий се събудил без тестиси... Хирургически премахнати! 

Господин Николаев бил оперен певец. След поредното си участие решил да разпусне в най-близкия бар. Запознал се с мистериозно младо момиче и двамата решили да се преместят на някое „по-спокойно” местенце. Така стигнали до сауната, където пиели бира, целували се и както се казва били на ръба на „джиджи-биджито.” 

Спомените обаче спират в един точно определен момент... 

Последвало тежко събуждане на следващия ден с рязка болка межу краката, която вече можете да се досетите от къде произлиза... (Не, не е от махмурлука). 

Според московската полиция Димитрий е станал жертва на организирана престъпна група, която се занимавала с трафик на човешки органи. Но пък знае ли човек... Може би тестисите му в момента висят препарирани като трофей на някоя стена!

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари