Мъж счупи с глава прозорец на шокова зала в благоевградската болница

1
За негов късмет спуснатата щора го е предпазила от падащите стъкла
За негов късмет спуснатата щора го е предпазила от падащите стъкла Снимка: БГНЕС

Мъж вилня тази нощ в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград.

Мъжът счупил с глава стъкло на прозорец. Нападателят, причинил щети на отделението, е настанен в Центъра за психично здраве, предаде БГНЕС.

Към 1 ч. след полунощ е получен сигнал от Първо РУ-Благоевград за мъж, който се хвърля по очи пред преминаващите пред полицията по ул. „Владо Черноземски“ автомобили.

На място отива линейка от ЦСМП, която привежда 52-годишния мъж в СПО с оплаквания за счупена ръка.

Когато е вкаран в шокова зала и разбира, че трябва да му се направи снимка за установяване на евентуалната фрактура, пациентът започва да буйства, твърдейки че на няколко пъти вече е „облъчван”, и не желае рентген.

С.К. удря с глава стъклото на прозореца на шокова зала и го чупи. ъ. Натиснат е паник-бутона, на сигнала се отзовава охраната на МБАЛ, СОТ-а и полицията.

При опита да му се сложат белезници, настава боричкане, буйстващият е закопчан, след което е преминал рентген, установена е фрактура на ръката. Направен му е и рентген на главата, има малка рана от порязването при удара с глава в стъклото на прозореца. Няма пострадали сред персонала на СПО.

След преглед от психиатър, буйстващият мъж е настанен в отделението по Психично здраве на МБАЛ-Благоевград.

Снощният е поредният инцидент в СПО, където почти всеки ден се приемат агресивни, пияни, неосигурени пациенти, които желаят от персонала незабавни грижи.

През годините имаше няколко нападения на СПО, при които имаше пострадали сред персонала му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари