Мъж със съмнителна раница и светещ челник "изгоря" в центъра на Русе

2
Мъжът привлякъл вниманието на полицаите и при проверка открили дрога в него
Мъжът привлякъл вниманието на полицаите и при проверка открили дрога в него

Мъжът привлякъл вниманието на полицаите и при проверка открили дрога в него

На 9 декември около 02:30 часа на бул. "Цар Освободител" в Русе, автопатрул от Първо РУ, извършвал обход в района, е забелязал съмнителен мъж, който се е движел с голяма раница и светещ челник. Полицейските служители са го спрели и са му извършили проверка, в хода на която е установено, че той е 45-годишен русенец, а в раницата си е носел различни по вид електрически инструменти - трион, дрелка и други.

При последвал личен обиск на мъжа в районното управление, в портфейл в джоб на якето му са били открити две сгънати хартиени пликчета с кристалообразно/прахообразно вещества.

Всички вещи са предадени в полицията за изясняване на произхода им. На съдържанието на откритите хартиени пакетчета е направен полеви тест, при което веществата са реагирали положително за метаамфетамин и амфетамин.

Установеното от служителите на реда е документирано. Започнато е бързо производство за престъпление. 45-годишният мъж е задържан. Работата по изясняването на случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    МВРРРО
    А оня доктор с Хойник, що не го глобявате, като праска болките на работното му място? Че и го избрахте с любимият му номер, със секзуален подтекст. А с Вазелин а ко стаа? Маже ли вазелина вечер?
  • 8
    3
    Осман
    Имал е светещ "челник "!? но ако имаше волан от стар Зил и тромба за велосипед никой нямаше да му обърне внимание.
  • -2
    2
    xaaxax
    кристала не пуска
  • 9
    1
    Пълни глупости
    И какво като е имал трионче и винтоверт в раницата? Бил му светел челникът, че в разкопаните и тъмни улици на Русе ще се пребиеш! ПРОИЗВОЛ и ТЕРОР!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари