Мъж рита в главата жени в Бургас

1
На кадри от охранителните камери в центъра се вижда как без основателна причина задържаният рита няколко жени
На кадри от охранителните камери в центъра се вижда как без основателна причина задържаният рита няколко жени Видео: NOVA

Задържаха 31-годишен мъж в Бургас за нападение над жени

На кадри от охранителните камери в центъра се вижда как без основателна причина задържаният рита няколко жени в главата, предава NOVA

Една от потърпевшите е Стела Късева, която е служител на Община Бургас.

„Бях в обедна почивка и се разхождах с приятелка. Много се уплаших, опитах се по някакъв начин да се защитя. Абсолютно никой не реагира”, коментира за БГНЕС нападната жена.

Малко по-късно мъжът напада и друга жена. При втория случай се намесват трима младежи, които й помагат.  

Община Бургас призова всички потърпевши и свидетели да се обадят на 112, за да разберат как могат да помогнат за осъждането на извършителя. От полицията съобщиха, че мъжът е задържан за 24 часа. Поискано е той да бъде преведен в Центъра за психично здраве за установяване на психичното му състояние. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари