Мъж реже кабели, дупчи гуми и драска коли на свои съседи в София

0
Нападнал дори домоуправителката на входа. След последния инцидент е прекарал 17 часа в полицията
Нападнал дори домоуправителката на входа. След последния инцидент е прекарал 17 часа в полицията Видео: NOVA

Системен тормоз от съсед за жители на столичен квартал

Жители на столичния квартал "Толстой" твърдят, че са подложени на системен тормоз от страна на техен съсед, предаде NOVA. По думите им, мъжът  дупчел гумите на колите им, драскал ги и режел кабелите на интернета. Нападнал дори домоуправителката на входа. След последния инцидент е прекарал 17 часа в полицията. Той от своя страна отрича да е автор на набезите и твърди, че всъщност той е жертвата.

„Господин Петър Павлов от дълги години тормози входа. На мен лично ми е драскал колата, пукал е гуми”, разказва един от потърпевшите съседи.

„Откакто станах домоуправител на входа нещата ескалираха. Защото, когато трябва да се взема някакво решение на етажната собственост господинът абсолютно всеки път реагира по неадекватен начин. Заяжда се с всички, а аз на следващия ден осъмвам с надрана кола”, споделя домоуправителката на входа.

Самият Петър Павлов, който е на 79 години, категорично отрича обвиненията. „Това са абсолютни лъжи. Това са банда злосторници. Това са пет семейства от входа, които винаги се явяват и се оплакват”, заяви е той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари