Мъж простреля фризьор заради подстрижката на сина му

1
Разстроен баща прострелва служител на фризьорски салон, след като синът му останал недоволен от подстрижката / Снимката е илюстративна
Разстроен баща прострелва служител на фризьорски салон, след като синът му останал недоволен от подстрижката / Снимката е илюстративна

В събота във фризьорски салон в Тексас възниква спор относно подстрижка, който за малко да се окаже смъртоносен.

Разстроен баща прострелва служител на фризьорски салон в Кати, Тексас, след като синът му останал недоволен от подстрижката, която получил, съобщава Profit.bg.

13-годишното момче се подстригало рано в събота, след което се върнало във фризьорския салон с баща си, според KHOU.

Служителят е в стабилно състояние. Въпреки че фризьорът коригирал прическата на момчето безплатно, бащата се скарал с него на паркинга пред салона и го прострелял. Бащата все още се издирва.

"Заподозреният е чернокож мъж, а автомобилът му вероятно е Honda Accord," обявиха от шерифската служба на окръг Харис.

Властите призоваха мъжа да се предаде сам. "Смятам, че е налудничаво някой да простреля друг човек заради подстрижка," казва детектив Уолъс Уаят пред KHOU.

"Най-притеснителното е, че 13-годишният син на заподозрения е станал свидетел на всичко това, което го прави съучастник и той трябва да ни разкаже какво точно се е случило.

Бащата също знае, че трябва да се предаде и да разкаже какво се е случило. Дори и само за да даде добър пример и да каже: "Сгреших. Трябва да доказвам нещо на сина си. Ето така се оправят нещата", допълва Уаят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари