Мъж преби млада жена на гарата в София

1
Юмруци в лицето и ритници заради 400 лева
Юмруци в лицето и ритници заради 400 лева Снимка: МВР

Юмруци в лицето и ритници заради 400 лева

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 36-годишен мъж за грабеж, при който е употребена сила и са нанесени удари на 28-годишна жена. На 14 октомври около 14:00 часа в подлеза на Централна жп гараСофия, обвиняемият М.П. отнел 400 лева от владението на жена, като за целта е употребил сила – ударил я е няколко пъти с юмрук в лицето и я е ритал в левия крак.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 198, ал. 1 от НК, за което се предвижда наказание "лишаване от свобода“ от 3 до 10 години.

М.П. е осъждан. С постановление на дежурен прокурор обвиняемият е задържан за срок до 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    1
    Възмутен
    Горкото момиче. Катакомбите на Централна гара са денонощно свърталище на наркомани, клошари, пияници, крадци и цигани. Вонята е непоносима, а гледката е потресаваща. Спят посред бял ден по пероните, стълбищата, пейките,събличат се, задоволяват всичките си нужди на показ. И никой, ама никой не прави нищо по въпроса. Отврат!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари