Мъж пострада при пожар в Червена вода

0
Огнеборците са реагирали на три сигнала за пожари
Огнеборците са реагирали на три сигнала за пожари Снимка: Архив

Огнеборците са реагирали на три сигнала за пожари

Пожарникари от две разпоредителни служби за пожарна безопасност и защита на населението (РСПБЗН) в Русе и Бяла са реагирали на три пожара през изминалото денонощие.

В 08:31 часа екип от Втора РСПБЗН - Русе е посетен сигнал за горящ метален контейнер на адрес гр. Русе, улица "Петрохан". При произшествието не са били нанесени щети.

Между 13:37 и 14:35 часа два екипа от Втора РСПБЗН са изпратени на адрес в село Червена вода, заради сигнал за пожар в къща. На място е установено, че собственикът на имота е изгасил пожара сам, но при гасенето е получил обгаряния по двете ръце и главата. Бил е извикан екип на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) за преглед.

Тази нощ, от 01:00 до 01:40 часа, един екип от РСПБЗН - Бяла е реагирал на съобщение за горящо електрическо табло в село Караманово. На място е установено, че запълването е възникнало в табло и кабел. Служители на електроразпределителното дружество са установили, че по тяхната инсталация няма засегнати проводници и вероятно изгорялото табло е на кабелен оператор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари