Мъж пострада от гръмнал патрон в нивата му

1
Човекът го намерил в полето, решил че е негоден и го ударил с чук
Човекът го намерил в полето, решил че е негоден и го ударил с чук

Нелеп инцидент в полето край село Добри Лаки, община Струмяни, вдигна на крак дежурните спешни екипи вчера около 14:00 часа вчера.

Докато почиствал нивата си Емил Д. от селото намерил патрон, решил че е стар и негоден и го ударил с все сила с чука си.

Патронът гръмнал и проектилът се забил в задните му части, пише Struma. com Примрял от болка 48-годишният мъж извикал Спешен екип, който го транспортиран в благоевградската частна болница, където проектилът е изваден.

Пострадалият е оставен на болнично лечение

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари