Мъж наряза приятелката си с макетно ножче

3
Младата жена е спасена, но са й направени 400 шева
Младата жена е спасена, но са й направени 400 шева Видео: NOVA

Младата жена е спасена, но са й направени 400 шева

Жесток садизъм срещу 18-годишно момиче. То бе обезобразено с макетно ножче. Нарязани са ръцете, краката и гърдите, носът ѝ е счупен, а за да бъде гаврата пълна - накрая цялата ѝ коса е подстригана с машинка. Младата жена е спасена, но са ѝ направени 400 шева. Предполагаемият извършител е нейният приятел, който е бил задържан за 72 часа, а след това е пуснат на свобода, предаде NOVA.

„На 26 юни съпругът ми се обади и ми каза, че дъщеря ни е пребита жестоко и нарязана с макетен нож. Разрезите бяха жестоки, с голяма дълбочина. По скалпа ѝ имаше множество рани от машинката. Емоционалното ѝ състояние е сринато. Тя ми разказа, че се е звъннало на домофона. Попитала е кой звъни, но първо никой не ѝ е отговорил. След това мъжът е казал „Аз съм” и тя е отворила. Според мен мотивът на престъплението е ревност. Бяха заедно 4 месеца. Преди случилото се нямахме индикация за насилие. Не е имало заплахи”, разказа майката на жената.

„Има разминавания между твърденията на Прокуратурата и съда. Не знаем дали е направил самопризнания. Как и кой реши, че това е лека телесна повреда? От болницата бяха в шок като видяха в какво състояние е момичето”, сподели приятелка на пострадалата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -11
    16
    Шивача до 15
    Колко? 12 шева ? на 2 кв/сантиметра? на "оверлог" машина ли те пуснаха?
  • 3
    15
    Като не знаеш
    За отрязан пръст от втора става имам 12 шева на 2кв/см...
  • -7
    14
    Де да знам
    400 шева? Напоследък все по-често чета със сктептицизъм дописките из сайтове и вестници. Това е разрез с обща дължина около 10 метра. Не коментирам изрода, а броя на шевовете.
  • 12
    13
    Мартин
    Има си хора за всичко, това е решението, явно държава няма!
  • 22
    12
    вгъZродена мутра
    Татуиран, напомпан със стероиди батка, работещ като охрана в нощен клуб. Е тя момата си е търсела бияч, а не сериозен приятел. То да не е първи такъв случай? Това е нещо нормално за тия "батки" с по 2 мозъчни клетки, просто този съвсем са го иZпилили кристалите. Достатъчно е да пуснеш новините - всеки случай с насилие е с участието на такъв индивид. Ама всеки! Скоро се млатиха и газиха с коли в София няколко такива същите. Като не намерят себеподобен просто си бият жените, или ги обезобразяват - взависимост от зоба на който са в момента.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари