Мъж нарани с нож полицай на гара Разпределителна

2
Мъжът пътувал без билет и буйствал във влака по направление София - Силистра
Мъжът пътувал без билет и буйствал във влака по направление София - Силистра

Мъжът пътувал без билет и буйствал във влака по направление София - Силистра

На 09.04.2023 година около 02:50 часа дежурен наряд от групата за опазване на обществения ред (ГООР) при Второ РУ - Русе е изпратен на съдействие на наряд на ЗЖУ - град Русе, на гара Разпределителна, по сигнал за буйстващо лице, отказващо да слезе от влака, поради незакупен билет по направление София - Силистра, като същевременно заплашвал полицейския служител с нож.

Поради надграждаща се агресия от страна пътника е изпратен втори екип на ГООР, както и служители на сектор "СТД" при ОДМВР - Русе, които успели да неутрализират барикадиралия се в купето на влака нарушител.

По време на неутрализирането мъжът нанесъл порезна рана в областта на дясно коляно на един от полицейските служители и се самонаранил в областта на челото. Откаран е от екип на ЦСМП в УМБАЛ Канев - Русе и след обработка на раната, същия е настанен в мъжко отделение на ЦПЗ - Русе ЕООД.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари