Мъж, намушкал приятелката си с вилица, влиза в затвора

0
А.Г. получи присъда от 1 година за закана с убийство и нападение над жена в условията на домашно насилие
А.Г. получи присъда от 1 година за закана с убийство и нападение над жена в условията на домашно насилие

А.Г. получи присъда от 1 година за закана с убийство и нападение над жена в условията на домашно насилие

Една година „лишаване от свобода“ е наказанието, наложено на А.Г. за престъпление срещу личността и причиняване на телесна повреда в условията на домашно насилие. Деянията са квалифицирани по чл. 144, ал. 3, т. 1 и т. 3, вр. ал. 1 и по чл. 131, ал. 1, т. 5а, вр. чл. 130, ал. 1 от НК.

В хода на разследването по делото на Районна прокуратура – Монтана са били събрани доказателства за виновността на обвиняемия А.Г.

Около 01:30 ч. на 19.08.2023 г. в гр. Монтана той се заканил с убийство на Й.Н., с която живеел на семейни начала. Освен това той нанесъл на жената удар с юмрук в лицето и ѝ причинил набождане с вилица в областта на предмишницата.

Обвиняемият А.Г. се е признал за виновен за извършените от него престъпления и се е съгласил да изтърпи ефективно наказание „лишаване от свобода“. Между защитата му и Районна прокуратура – Монтана е било сключено споразумение, което съдът е одобрил.

Определението на съда има последиците на влязла в сила присъда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари