Мъж на косъм да заколи жена си, заради пържола

0
Сериозен екшън се разигра в края на миналата седмица в Неделино
Сериозен екшън се разигра в края на миналата седмица в Неделино

Сериозен екшън се разигра в края на миналата седмица в Неделино, след като 66-годишен мъж не успя да си изпече пържолите на домашната си електрическа скара. Мъжът се прибрал вкъщи, в събота към 21 часа, като преди това се бил почерпил в няколко местни заведения, пише Дарик.

Почувствал глад и решил да си направи нещо за хапване, като изкарал от хладилника няколко пържоли и включил скарата да загрява. За негово съжаление и в последствие на близките му, тя отказала да работи, като спряло и електричеството на етажа. Мъжът си помислил, че съпругата му е изключила тока. Тя спяла на третия етаж от къщата, той се качил и започнал да чука на етажната врата, която била заключена. В яда си, той разбил вратата и потърсил сметка от жена си.

Започнал да я псува, като я заплашил с нож и вилицата в ръка, че ще й отреже главата. Изпочупил врати, стъкла, хвърлял бутилки. Свидетел на разпрата, потърсил помощ от брат му, но и това не помогнало. Тогава хората се обадили в полицията, като за броени минути на място пристигнал патрул. Полицаите се опитали да успокоят 66-годишният мъж, той  обаче започнал да размахва нож към полицаите. Те също отнесли по няколко псувни, а като се опитали да задържат, оказал и съпротива. Сцената се разиграла пред погледите на десетки съседи.

Заради тези му действия, Златоградски районен съд му наложи глоба в размер на 250 лв., като административното наказание е по Указа за борба с дребното хулиганство.

 

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари