Мъж издъхна в ресторант на центъра във Враца

0

Мъж почина в заведение в центъра на Враца навръх празника на града, научихме от BulNews.

Трагичната случка се разигра преди минути в ресторант „Троя“. Преди около час мъж на средна възраст, живеещ зад банка ОББ, стоял на улицата и спокойно си говорел с продавачките от магазинчетата в района. По едно време той споделил, че ръцете му са започнали да изтръпват, а малко по-късно се оплакал, че му става зле.

Служители на ресторанта го вкарали да седне на сянка в градината на заведението и веднага се обадили на Бърза помощ. Докато звънели на медиците обаче, състоянието на мъжа рязко се влошило. Той се хванал за сърцето и едва дишал, разказаха свидетели. Те веднага започнаха да му правят сърдечен масаж до пристигането на линейката.

Светкавично след обаждането на място се отзова екип на Центъра за спешна медицинска помощ. Медиците направиха всичко по силите си, за спасят живота на мъжа. Опитите на лекарите обаче останаха безуспешни и врачанинът издъхна.

Познати на починалия споделиха, че имал сърдечни проблеми и преди време му е правена операция на сърцето и му е сложен стенд. По първоначална информация врачанинът е получил инфаркт, като за влошаване на състоянието му са спомогнали климатичните аномалии и рязкото покачване на температурите в последните дни. 

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари