Откриха мъртъв изчезналия пастир Янко Георгиев

0
Жителите на село Лиляново го издирваха 5 дни
Жителите на село Лиляново го издирваха 5 дни Снимка: БГНЕС / архив

На 5-ия ден откриха мъртъв изчезналия пастир Янко Георгиев от санданското село Лиляново

Тялото му е намерено на черен път в местността Дъбая, на 3 километра над селото вчера малко преди обяд, съобщи Николай Марков, участник в издирването с други жители на селото, цитиран от „Струма“.

Веднага е подаден е сигнал на тел. 112, на място е пристигнал екип на Спешна помощ – Сандански, лекарите са констатирали, че причината за смъртта е масиран инфаркт. Присъствали са и криминалисти от полицейското управление. По тялото не са открити следи от насилие.

До него е била мешката с храната и водата, и тоягата, разказа Марков. "Жалко за човека, който през целия си живот е бил в гората с животните. Не трябваше да му се случва това нещастие, по този начин да загуби живота си", сподели вчера неговата племеничка Румяна Литарова. „Трагедията за нас, близките, е голяма. По нищо не му личеше, че е на 77 години, все едно беше на 60 г.”, каза Румяна.

Припомняме ви, че на 24 юли рано сутринта към 8:00 ч. пастирът Янко Георгиев излиза за последно със стадото. Не се връща в селото, а животните са останали в гората и още вечерта започват да го издирват. Бързо откриват стадото, но не и него. Едва вчера, на петия ден от издирването, е намерен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари