Мъж е в кома след сбиване след партийна среща в Разложко

0
Полицията проверява дали се касае за банален пиянски екшън, или за скандал, провокиран от политически страсти
Полицията проверява дали се касае за банален пиянски екшън, или за скандал, провокиран от политически страсти Снимка: БГНЕС / архив

Полицията проверява дали се касае за банален пиянски екшън, или за скандал, провокиран от политически страсти

Полицията разследва масов бой в разложкото село Добърско. Мелето е станало в неделя около 1:00 ч. през нощта в хотел-механа „Добърско” между клиенти. При сбиването сериозно е пострадал 29-годишният Николай П., който вследствие на тежките наранявания е изпаднал в кома и е транспортиран по спешност за софийската клиника „Пирогов“.

След инцидента полицаите са задържали трима мъже от селото – 41-годишните Марин Б. и 28-годишните Георги П. и Петър И., пише вестник „Струма“. Причините за сбиването са в процес на изясняване. Проверява се дали се касае за банален пиянски екшън или за скандал, провокиран от политически страсти, тъй като същата вечер в заведението е имало партийна среща на един от кандидатите за кмет на селото. Пострадалият мъж е работил в чужбина към фирма за ВЕИ, гурбетчии са били и другите замесени във физическия конфликт.

По случая тече разследване. Образувано е досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда, тъй като пострадалият е със счупени ребра. На този етап няма установен извършител, съобщиха от Районна прокуратура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари