Мъж бе спасен по чудо след тежка катастрофа в САЩ

0
Рибари случайно видели смачканата му кола, в която бил заклещен от няколко дни
Рибари случайно видели смачканата му кола, в която бил заклещен от няколко дни Видео: NOVA

Рибари случайно видели смачканата му кола, в която бил заклещен от няколко дни

Мъж беше спасен по чудо след тежка катастрофа в Съединените щати. Рибари случайно видели смачканата му кола, в която бил заклещен от няколко дни. Колата била под мост на магистрала недалеч от Чикаго. Двамата мъже решили да отидат за риба, въпреки необичайния сезон. Случайно забелязали нещо лъскаво между клоните. Когато проверили, видели че е кола и вътре има човек. Младият мъж бил ранен и вече не се надявал някой да го намери. Рибарите се обадили на телефона за спешна помощ и пожарникари успели да извадят мъжа и да го предадат на лекари, които пристигнали с медицински хеликоптер.

"Времето беше хубаво и въпреки че никой не ходи за риба по това време на годината, решихме да пробваме. Когато се приближихме до вира, видяхме смачкания пикап. Даже не можеше да се различи какво е", разказа Марио Гарсия, който е рибар от град Портидж, предаде NOVA.

"Стана ни любопитно и отидохме да видим. Аз отместих еърбега и видях, че има тяло. Опитах да го докосна и той изведнъж се обърна. За малко аз не умрях от изненадата. Шофьорът беше жив и много се радваше да ни види. Каза че е викал, но там няма кой да го чуе", допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари