Мая Манолова: "Топлофикация" е моят Хари Потър!

0
"Топлофикация" с магьоснически способности прибира парите от джобовете на столичани
"Топлофикация" с магьоснически способности прибира парите от джобовете на столичани Снимка: БГНЕС

В рамките на две години 62 012 граждани получиха съдействие от институцията на омбудсмана, а постъпилите жалби и сигнали са 22 607.

Това отчете днес националният обществен защитник Мая Манолова, която преди две години на тази дата встъпи официално в длъжност.

Манолова даде брифинг пред централното управление на „Топлофикация София“ ЕАД и даде знак, че няма да се откаже от битката си с монополиста за повече справедливост в сметките и уважение, които дружеството дължи на гражданите, съобщиха от пресофиса на омбудсмана.

„Ние сме пред „Топлофикация София“, защото това е едно от нашите недовършени дела“, призна омбудсманът.

Тя разказа, че преди няколко месеца една млада, интелигентна жена я е попитала какво се случва с борбата й срещу „Топлофикация София“. Манолова й отговорила, че всичко предприето от нея до момента не дава очаквания от хората резултат и е на път да вдигне ръце. Тогава жената й напомнила, че авторката на поредицата за Хари Потър - Джоан Роулинг получила 12 отказа от 12 различни издателства, преди романът й да бъде публикуван.

Топлофикация“ е моят Хари Потър, който с магьоснически способности прибира парите от джобовете на столичани“, заяви Манолова, цитирана от БГНЕС.

Тя посочи, че усилията й все пак бележат известен успех - намаляване 6 пъти на юрисконсултските възнаграждения, които товареха допълнително сметките на българските граждани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари