Мая Манолова: Корнелия Нинова не е обединителят на ляво мислещите хора

0
Измишльотината, че Първанов организира учредяването на новия ляв проект, е непочтено внушение, каза още Манолова
Измишльотината, че Първанов организира учредяването на новия ляв проект, е непочтено внушение, каза още Манолова

Измишльотината, че Първанов организира учредяването на новия ляв проект, е непочтено внушение, каза още Манолова

"БСП са хилядите честни, работливи, отдадени на левите идеи и ценности хора. Нинова и частният клуб около нея просто ги осребряват. Тази измишльотина, че Първанов организира днешното събиране, е непочтено внушение от страх, че хора с авторитет в левицата стават инициатори на тази среща". Това заяви в ефира на NOVA по повод учредяването на нов ляв проект Мая Манолова, лидер на "Изправи се.БГ".

Мая Манолова каза още, че левицата се намира в будна кома. "Вместо това да предизвика загриженост у лидера на най-голямата лява партия, тя се занимава със своето оцеляване. Нинова не е осъзнала, че тя не е обединителят на ляво мислещите хора. От 2017 година насам загуби 500 000 гласа. Вместо да потърси отговорността в себе си, тя се опитва да действа като монополист в лявото. Само Нинова не е разбрала, че организатор на обединението е Костадин Паскалев и хора, които не са сред послушковците ѝ", подчерта тя.

Според нея БСП е отстъпила от нуждите на обществото. "Огромна е необходимостта от ляво обединение и силна левица. Нито хартиената бюлетина, нито слугинажа пред ГЕРБ и ДПС са важни. Трябва да поставим приоритети като доходи, цени, енергийна бедност, инфлация, дългово робство. Ще предложим обединение около силни общи леви листи на предстоящите местни избори, така че да не се разделят гласовете на ляво мислещите хора", разкри Манолова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари