Мътна вода потече от чешмите на русенци

2
Сигналите се отнасят до кварталите "Родина" и "Възраждане"
Сигналите се отнасят до кварталите "Родина" и "Възраждане" Снимка: архив

Сигналите се отнасят до кварталите "Родина" и "Възраждане"

Вода с лошо качество, странен цвят и мирис потече от чешмите на русенци. Потребители на мрежата се оплакаха от мътна питейна вода в кварталите "Родина" и "Възраждане".

"Не е само от вчера но е вече от месец много гадна вода в Русе, докато беше най-хубавата. Какво стана, какво сложиха вътре?", пита русенка.

Отговор на този въпрос към момента няма, но се надяваме проблемът да е временен, а реконструкцията на водопреносната мрежа да е извършена по-качествено от асфалтирането след нея.

Дали проектът "по-нови тръби, по-малко загуби на питейна вода" ще е от полза за града, предстои да видим.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    15
    ЗАКРИВАЙ
    Тепърва ще се "радваме" на резултатите от ВиК цикъла извършен без строителен надзор, без инженери. Всеки един от нас имаше възможност да види и сам да се увери за липсата на отговорници по обектите. Нищо против работниците, но всичко си протече абсолютно безконтролно. Даже не може да се каже дали тръбите отговарят на тия заложени в проекта :) Вие дали бихте дали да ви построят къщата без строителен надзор? При строежи не случайно има актуване и цели 14 акта преди един груб строеж да бъде приет за завършен. Този ВиК цикъл има ли такива екстри задължителни по закон? До кой акт е докаран? Кой е строителния надзор? Кой е изпълнителя? Пълна мъгла...Днеска тече кална вода, утре изобщо няма да тече. От там насетне явно плануват да я карат като топлофикация...от авария на авария и без вода за абонатите.
  • 8
    14
    Русенец
    Преди ремонтите на ВиК не помня да ми е текла мръсна вода от чешмата. Сега, след като ни отремонтираха тръбната мрежа, уж за по-качествена вода, пием нещо, което наподобява вода от локвите. Благодаря на ВиК! А, милионите стигнаха ли за проекта или ще теглим заем, да доплащаме? Че то, калта си е допълнителна екстра и минерализация към водата. Сигурно и тя пари струва.
  • 13
    13
    В Нисово съм
    В ЦИКЪЛ съм бе избиратели мои. След 4 години, даже и вода няма да имате. На село водата е кристално чиста. то и град няма да е останал, ама какво да Ви плаша.
  • 15
    12
    Alèx
    През 2000- та, когато дерибея от В и К и секре тарката му вдигаха палати, мълчахте! Къде бяхте тогава, ваша светлост?
  • 17
    11
    tg
    Алооо ВИК-то нещо да кажете за водата
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари