Матеуш Моравецки: Бойците на "Вагнер" ще са още по-опасни под прякото ръководство на Путин

1
Няма да коментирам дали смъртта на Пригожин е злополука или не, заяви премиерът на Полша
Няма да коментирам дали смъртта на Пригожин е злополука или не, заяви премиерът на Полша Снимка: Фейсбук

Няма да коментирам дали смъртта на Пригожин е злополука или не, заяви премиерът на Полша

Групата "Вагнер" ще се превърне в още по-голяма заплаха под контрола на Владимир Путин, предполага полският премиер Матеуш Моравецки, цитиран от полската онлайн платформа за новини Onet и агенция Фокус.

"Няма да коментирам дали това е злополука или не", е заявил премиерът на Полша Матеуш Моравецки. "Мисля, че поляците сами могат да си отговорят. Надзорът върху групата "Вагнер" сега преминава директно към президента (Владимир) Путин. Нека сега всеки си отговори на въпроса дали групировката "Вагнер", разположена в Беларус, ще е по-голяма или по-малка заплаха", е добавил той.

Моравецки е категоричен, че под ръководството на Владимир Путин групата "Вагнер" със сигурност ще бъде използвана още повече за провокации, изнудване, атаки и "различни видове провокации като част от нарушаване на политиката за сигурност“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    ................................................................
    Я? Полските kurwi се насраха от страх!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари