Математическата гимназия в Русе опустя напълно

5
Засега няма друго училище в Русенска област, което да е поискало обучение онлайн извън заповедта за гимназиите
Засега няма друго училище в Русенска област, което да е поискало обучение онлайн извън заповедта за гимназиите

Математическата гимназия в Русе опустя напълно до 12 ноември 

След като образователният министър издаде заповед, с която от 29 октомври до 12 ноември всички ученици в гимназиалния курс в цялата страна преминават на обучение в електронна среда, това стана факт и за по-малките възпитаници на МГ “Баба Тонка”, пише Русе Медиа.

След есенната ваканция, която приключи вчера, от днес децата до 7 клас включително трябваше отново да са в класните стаи. След доклад до министерството от ръководството на Математическата гимназия, с който се иска и по-малките да минат на обучение онлайн, е дадено разрешение. Така от днес до 12 ноември учениците от 5 до 7 клас също ще учат от вкъщи, като спазват седмичната си програма и часовете с начало 8 часа.

По неофициална информация в МГ “Баба Тонка” има голям брой заразени с коронавирус ученици, което налага превантивно да се ограничат контактите в класните стаи.

Засега няма друго училище в Русенска област, което да е поискало обучение онлайн извън заповедта за гимназиите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук