Масова стрелба във Вашингтон

1
Има един убит и трима ранени
Има един убит и трима ранени Снимка: Dominique Moody, NBC4 Washington

Има един убит и трима ранени

Един човек е убит и трима са ранени при стрелба, извършена на няколко места във Вашингтон, съобщи в сряда полицейско управление на града, съобщават американските медии.

Според NBC Washington въоръжен мъж е стреляйки безразборно по хора след кавги в градски автобус и след това на метростанция Potomac Avenue.

В крайна сметка властите съобщиха, че един служител на метрото, който се е опитал да се намеси, е бил убит, а други трима души са били ранени. Заподозреният стрелец е бил заловен от пътници във влака на метрото и вече е в ареста, предаде БНР.

"Героизмът на убития служител на метрото трябва да бъде признат тук и днес“, заяви помощник-началникът на столичната полиция Ашан Бенедикт, добавяйки, че намира за "смущаващ" факта, че гражданите е трябвало да се намесят.

Полицаи задържаха заподозрения на жп платформата на метростанция Potomac Avenue, но мотивът за нападението не беше разкрит.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари