Масов бой в Ботевград завърши в ареста

0
В мелето са участвали стотина души, сред които жени и деца
В мелето са участвали стотина души, сред които жени и деца Снимка: bTV

В мелето са участвали стотина души, сред които жени и деца

Масов бой в ромския квартал на Ботевград. Конфликтът е възникнал снощи заради младеж без книжка, управлявал автомобил с висока скорост. Има ранени, включително и настанени в болница. Десет души са задържани в ареста, предава bTV.

Нарушителят минал на няколко пъти с висока скорост по една от улиците в махалата и скарал две фамилии. По данни на полицията в мелето участвали над сто души, включително жени и деца. За оръжие били използвани всякакви подръчни средства - дървени колове и земеделски сечива.

Пристигналите на място патрули стреляли във въздуха, за да намалят напрежението. Заради инцидента тази вечер в махалата ще дежури и жандармерия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Е-е-е-е-е-е,
    И нито един умрял циганин?!! Срамота!!! Нека мелето да се преиграе отново!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари