Маските на лицемерието във "ВИП брадър" паднаха!

0

Седмичната мисия в Къщата на "ВИП Брадър" "Кукли на конци" оказа съдбоносна за известните личности.

Яростни и светкавични атаки и страшни обвинения се отправиха след началото на първата седмична мисия в шоуто. Марионетките трябваше да отговарят на въпроси, като техните кукловоди бяха тези, които определяха на кои въпроси може да се отговаря.

Едно от най-интересните разкрития направи актьорът Явор Бахаров. На въпрос в кого може да се влюби, той заяви: "Ако трябва да се влюбвам, това ще е в Глория". Това изказване е изключително любопитно на фона на клюките, че именно моделката е разбила сърцето на секссимвола, сподели БЛИЦ.

Лили Вучкова бе една от най-обсъжданите героини в кукления театър на "Големия брат". Тя обяви, че се чувства зле в Къщата.
 


"Чувствам се изключително глупава, като пълен кретен. Липсва ми семейството, тежко ми е", сподели водещата. Освен това тя бе обявена от повечето съквартиранти като най-мързеливият човек във "ВИП Брадър", което разтрои водещата изключително много. 

Тя нападна и бившия телевизионен водещ Роро, като заяви, че е двуличен и нахален. "Той ми лепна етикети, може би вече играе. Направих откритие в тази игра и това е "безобразното нахалство на Роро". Той от своя страна каза, че като една истинска поп-принцеса най-нахална е Жана Бергендорф. Изпълнителката бе набедена и за най-лоша майка.

Щерката на покойния журналист Димитър Цонев пък сподели, че тя се чувства като най-лошата майка, защото е оставила семейството си в труден момент. 

"Големият брат" постави като кукловод Жана Бергендорф, а за нейна марионетка Деси Цонева, с която са в открита война от няколко дни. Това нажежи страстите и между тях прехвърчаха поредните искри. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари