Един съквартирант напуска "ВИП брадър" по собствено желание

0
Довечера предстоят и първите номинации в Къщата
Довечера предстоят и първите номинации в Къщата Снимка: Нова телевизия

Един Съквартирант ще пожелае доброволно да напусне най-известната Къща във VIP Brother тази вечер от 20:00 ч. на живо по Нова Телевизия.

Само след седмица пребиваване в нея участникът ще сподели на Големия брат, че не е преценил добре ситуацията и категоричното му решение е да си тръгне. Big Brother многократно е споделял, че неговата Къща не е затвор и всеки може да я напусне, а тази вечер ще го докаже за пореден път. 

След успешния край на мисия "Таен бос" Жана се превърна в истински герой. Не всички обаче останаха щастливи от развоя на събитията и постъпките на певицата в рамките на задачата ѝ. Зрителите ще видят реакциите на Деси и Глория след края на мисията, които са крайно разочаровани и ще обвинят доскорошния Таен бос в егоизъм и лицемерие. 

Довечера предстоят и първите номинации в Къщата. Софкин, Борислав и Явор бяха посочени за номинирани от Тайния бос, но след финала на мисията тяхната номинация се превърна в имунитет. Спасение от номинация получи и самата Жана заради перфектното си представяне, а кои Съквартиранти ще са първите номинирани за изгонване във VIP Brother 2016, ще разберем тази вечер.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари