Маскирани задигнаха 90 бона от чейндж бюро

1

Трима маскирани обраха обменно бюро в Пазарджик след като пребиха собственика и го принудиха да им предаде ключа от касата с парите.

Обирът е извършен на централния булевард „България“ в града около 19ч., съобщиха от полицията. В края на работния ден собственикът на бюрото, чието име не бе съобщено, тръгнал да заключва, когато нахлули маскираните мъже. Самото бюро се намира навътре в сградата и какво става в помещението не се вижда добре от улицата. Към момента на обира клиенти в обменно бюро не е имало и собственика е бил сам, пише 24 часа.

Обирджиите, които не са били въоръжени, са пребили мъжа и така го принудили да им предаде ключа от касата с парите. След като ги взели тримата маскирани изчезнали с кола в неизвестна посока. Едва тогава собственикът е успял да подаде сигнал в полицията за извършения грабеж. Все още не е ясно колко пари са взели грабителите от касата. На пострадалия собственик е била оказана първа помощ в местната болница, след което е бил отведен от полицията, за да даде показания за случилото се. Иззети са записите от охранителните камери, където се вижда какво точно се е случило. Самото бюро се е охранявало със СОТ и не е имало жива охрана. Районът от бюрото е отцепен от полицията, като в момента продължава огледът на мястото.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари