Тунинг фестивалът „Маска“ започна с дрифт шоу

3

Официалният старт на шестото издание на международния тунинг фестивал „Маска“ бе даден днес на полигона на ДЗС.

Малко преди обед на централната сцена зам.-кметът Димитър Недев поздрави организатори, участници и публика, като заяви, че това е едно от най-интересните и мащабни събития през годината, придобило огромна популярност и международен характер с изложението на тунинг автомобили, демонстрации и атрактивни състезания.

Димитър Недев връчи също така на основния организатор на фестивала Станимир Маринов, поздравителен адрес от името на кмета на Община Русе Пенчо Милков. „За мен като кмет на Русе е важно да подкрепя този уникален фестивал, който допринася за популяризиране на нашия град като туристическа дестинация и също така дава възможност и за генериране на средства в местния развлекателен бизнес“, заявява Милков и пожелава безпроблемна реализация на събитието и нови креативни идеи за развитието на фестивала през следващите години.

От своя страна екипът на „Маска България“ благодари на рекордния брой спонсори и партньори, подкрепили събитието, като сред тях са Община Русе и Общинската фондация „Русе-град на свободния дух“.

Началото на събитието бе съпроводено с различни атракции, като очаквано най-голям интерес привлече дрифт шоуто, а по същото време в близост се провеждаше и офроуд състезание. Участници и публика ще имат възможност да се разхладят на бийч бара, да разгледат тунинг изложението и живите статуи, а в по-късните часове предстои прожекция на филма "В сърцето на машината“.

През днешния и утрешния ден организаторите обещават още много изненади, както и участие на редица известни изпълнители и актьори -100 КИЛА, Mom4eto, Александър Сано и други гости.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари