Масивен инфаркт покосил боксьора Роко

0
Издъхналият днес в спортна зала "Спартак" Росен, известен като Роко, е починал от масивен инфаркт, съобщи съдебен лекар
Издъхналият днес в спортна зала "Спартак" Росен, известен като Роко, е починал от масивен инфаркт, съобщи съдебен лекар Снимка: haskovo.net

Издъхналият днес в спортна зала "Спартак" Росен, известен като Роко, е починал от масивен инфаркт, съобщи съдебният лекар д-р Христо Еленски предаде Haskovo.net.

46-годишният мъж издъхна около 10 часа. Той тренирал бокс, но се занимавал с този спорт непрофесионално, за удоволствие.

След тренировката внезапно му прилошало и припаднал. Пристигналият на място екип на Спешна помощ само констатирал смъртта му.

Според съдебния лекар няма данни за друга причина за преждевременната му кончина.

Роко бе задържан при зрелищна акция на зеленчуковия пазар в Хасково на 27 май миналата година. Тогава криминалистите заклещиха черен джип Мицубиши, а шофьорът му Роко скочи от колата и хукна да бяга през пазара. Той обаче бързо бе настигнат и проснат на земята от полицаите, сред които и цивилни. Според запознати операцията на зеленчуковия пазар миналата година е била по линия на наркотиците.

Само час след трагедията в спортна зала “Спартак” друг хасковлия бе покосен от масивен инфаркт. 66-годишният Христо Граматиков колабира зад волана и се блъсна челно в спрял на червено микробус на хасковската улица “Св. св. Кирил и Методий”. Инцидентът стана на кръстовището с ул. “Дунав”. Възрастният мъж бе откаран в болницата в критично състояние, но малко по-късно е починал. И в този случай според лекарите причината е масивен инфаркт.

Тодор Кръшков

Източник: haskovo.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари