Мащеха изпрати заварената си дъщеря облечена по този начин

6

11-годишната Кайли Олсън от САЩ се имаше за много отракана и винаги се обличаше по последната дума на модата.

Майката на Кайли починала, когато тя била съвсем малка и затова татко й задоволяваше всякакви прищевки на любимата си щерка, информира ABC News, цитирани от Блиц.

Баща й печелеше добре и момичето винаги беше облечено в най-модни дрешки. Естествено съученичките й се възхищаваха и тя беше станала неформален лидер на класа.

Чувствайки се като истинска кралица Кайли нерядко се заяждаше със съученичките си и особено силно с едно момиче, чийто родители нямаха възможност да й купуват модни тоалети. То често износваше дрехите на по-големите си сестри и затова изглеждаше доста изостанало от модата.

Това и костваше много обиди и издевателства от страна на Кайли. „Ти си тъпа дрипла! Колко глупаво изглеждаш!”, заяждаше се с нещастното момиче „кралицата” на класа.
Скоро обаче учителката разбра за тези изцепки на Кайли и разказа за случилото се на баща й и новата му жена. Родителите бяха силно наскърбени и решиха да дадат урок на Кайли.

През уикенда мащехата взела Кайли да пообиколят магазините. Пътьом тя предложила на момичето да влязат в магазин за дрехи втора ръка и да се посмеят на асортимента.

Кайли приела това като игра и в магазина си избрала най-ужасяващите тоалети, съпровождайки ги с язвителни коментари. Но за нейна изненада се оказало, че това изобщо не е игра. Мащехата купила тези тоалети. В понеделник родителите заставили Кайли да отиде на училище в една от ужасните рокли.

Кайли преживяла неописуем шок. За броени минути от кралица на класа тя се превърнала в мишена за подигравки и обиди. Едва сега тя разбрала колко болка е причинила на бедната си съученичка. Кайли й се извинила. И като се разприказвали разбрала, че двете имат много общи интереси и станали добри приятелки.

Историята обаче става достояние на обществеността. Един от тв каналите й посвещава специално предаване. Сега цяла Америка обсъжда постъпката на мащехата. Правилно ли е било решението й, или то е било прекалено жестоко и е могло да травмира психиката на момиченцето. Навярно истината е някъде по средата...

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари