Мащабна операция в Турция: Полицията залови 1000 издирвани престъпници

2
13 от заловените престъпници са обвинени в убийство
13 от заловените престъпници са обвинени в убийство

13 от заловените престъпници са обвинени в убийство

Министърът на вътрешните работи на Турция Али Йерликая съобщи, че 1034 бегълци от закона са били заловени в рамките на операциите „Кръг“, проведени в цялата страна, предаде Анадолската агенция.

Йерликая написа в профила си в социалната мрежа „Екс“ (бившата Туитър), че операциите са били проведени едновременно в 81 окръга със 7795 екипа, съставени от общо 24 483 специалисти.

В рамките на операцията са заловени 1034 издирвани престъпници, като 13 от тях са обвинени в убийство, 342 в кражба, 239 в нападения, 43 в сексуални престъпления, 54 в грабежи, 148 в измами, 90 за притежание на наркотици. Йерликая отбеляза, че деветима от заловените са били издирвани за участие във въоръжена терористична организация.

„Поздравявам нашите кметове на населени места и общини, бреговата охрана, представителите на полицията и жандармерията, които участваха в операциите“, допълни Йерликая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    ........
    Ето,това се казва полицейска акция!!!!И със сигурност няма да ги пуснат под гаранция,както тук правят!!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари