Машините за гласуване тръгват към изборните секции

1
ЦИК даде разрешение на МВР транспортирането им да започне в 17:00 часа
ЦИК даде разрешение на МВР транспортирането им да започне в 17:00 часа Снимка: БГНЕС / архив

ЦИК даде разрешение на МВР транспортирането им да започне в 17:00 часа

Централната избирателна комисия даде разрешение на МВР транспортирането на машините за гласуване да започне в 17:00 часа от склада за съхранение в София по утвърден транспортен план, информира БНР.

Заместник-председателят на ЦИК Емил Войнов обяви още, че е разрешено на екипите на фирмата "Сиела Норма" да подготвят машините за столицата до утре:

"В събота до 14:00 часа, когато е възможно да се подготвят последните машини за София и София - област. Да изпратим писмо до Главна дирекция "Жандармерия", с което да разрешим допускане на лицата до 14:00 часа на утрешния ден".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари