Мъртво пиян шофьор бяга от полицията в Две могили

1
Мъжът е пътувал заедно с малолетния си син
Мъжът е пътувал заедно с малолетния си син

Мъжът е пътувал заедно с малолетния си син

На 22 септември около 21:05 часа в град Две могили, при изпълнение на пътен контрол по булевард "България", служители на РУ - Две могили са забелязали лек автомобил с марка "Фолксваген“, модел „Голф", движещ се несигурно по пътното платно, при което са предприели действия за спирането му и проверка.

Подали са светлинен сигнал и сигнал със стоп-палка на водача, за да спре на кръстовището на булеварда с улица "Черно море", но не се е подчинил, а се е отклонил наляво и продължил по въпросната улица към изхода на града. Униформените са го последвали и малко след табелата за град Две могили в посока главния път I-5, след около един километър, установяват, че при десен завой, колата е излязла от пътя вляво, преминавайки през канавка.

Полицаите са изяснили самоличността на водача – мъж на 51 г., който е пътувал в автомобила с малолетния си син.

При направената проверка се оказва, че мъжът не може да представи документи за собственост на превозното средство, но заявява, че колата е негова, а при пробата за употреба на алкохол с техническо средство му е установена концентрация от над 3 промила.

Констатираното от служителите е документирано, след което му е издаден талон за медицинско изследване, придружен е до болницата в град Бяла и е дал кръвна проба. По случая е образувано бързо производство по описа на РУ-Две могили за извършено престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари