Мартин Карбовски: Днес се случи смъртта на журналистиката!

4
ДенкоB е черен чув@л с цип, в който погрeбBaт България, заяви журналистът
ДенкоB е черен чув@л с цип, в който погрeбBaт България, заяви журналистът Снимка: Martinkarbovski.com

ДенкоB е черен чув@л с цип, в който погрeбBaт България, заяви журналистът

САМО ЗА ПРОТОКОЛА

Днес се случи смъртта на журналистиката.

Смъртният акт бе подписан в БНТ от Обретенова, която обясни на Тошко Йорданов, че прокуратурата правела разследване, журналистите май не работели това.

Същият акт беше подпечатан от всички журналисти, който днес повториха думите на Пеевски за някакъв “кешгейт”.

Създаването на гейт там, където го няма и липсата на гейт там, където винаги е бил - това е смьртта на всички живи журналисти.

Срамна смьрт. Журналистите са вилицата, с която прасето яде демокрацията. А всички, който ругаха десет години това прасе и си направиха кариерите - те са излишната мазнина по ръба на чинията.

Бог да я прости, госпожа Журналастика!

А ДенкоB ли?! ДенкоB е черен чув@л с цип, в който погрeбBaт България. И точно толкова чувствителен.

Мартин Карбовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    daskal
    Забравих да спомена,че понеже не ми стига даскалската пенсия и станах ибрик на ПеПеевски като колегата изтропал се с коментар 1! Трябва да лъскам имиджа на прасето, че иначе ме чакат кофите!
  • -1
    2
    daskal
    И тъй като не искаме да погребваме журналистиката, нека я възродим с брилянтните слова на Карбовски. Препоръчвам "Недялко яде лайна в НДК", "Пуста путка халосия", "Я те ебем куче", както и всички останали. https://martinkarbowski.com/book/%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D1%8F%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D1%8F%D0%B4%D0%B5-%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D0%BD%D0%B4%D0%BA
  • -2
    1
    Да, да
    Има наглостта точно един от гробокопачите на журналистиката, тотално объркания, меко казано, Карбовски, който даже не се казва така, да изказва мнение. Все още. Като другия вампир Кеворкян. Добре, че "Карбовски" го изхвърлиха от всички телевизии, да не му гледаме гнусната мутра и да му слушаме откачените простотии.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари