Маршавелов записа безапелационна победа в серия Макси

0
Той остави зад себе си Румен Киров и Илия Царски
Той остави зад себе си Румен Киров и Илия Царски

Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X) от отбора на КА-2 Рейсинг Тийм записа безапелационна победа на Писта Русе - трети кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта.

Пловдивчанинът бе най-бърз в серия Макси и през вчерашните квалификации, когато записа най-доброто време в серията и си осигури полпозишъна за днешния старт. В него, Маршавелов записа първата си победа за този сезон. В предните два кръга той записа второ място в Бургас, както и едно отпадане на Писта Енеос.

Шесткратният шампион на България проведе състезанието си по отличен начин, като води колоната от старта до финала на 11-те обиколки. Той завърши състезанието за 15:01.724 мин. и остави зад себе си Румен Киров (Subaru Impreza), пише Спортал. На трето място завърши Илия Царски (Mitsubishi Lancer Evo IX).

С победите на Константин Маршавелов в серия Макси и Иван Влъчков в серия Туринг, отборът на КА-2 Рейсинг Тийм записа първо място в отборното класиране на Писта Русе.

Следващото състезание, в което Константин Маршавелов ще вземе участие, е Писта София. Състезанието е предвидено за 18-19 септември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари