Марк Зукърбърг стана баща за трети път

0
Бебето носи името Аурелия Чан Зукърбърг
Бебето носи името Аурелия Чан Зукърбърг Снимка: Инстаграм

Бебето носи името Аурелия Чан Зукърбърг

Марк Зукърбърг стана баща за трети път. 38-годишният изпълнителен директор на Meta и съпругата му д-р Присила Чан посрещнаха третото си бебе, а именно дъщеря им Аурелия Чан Зукърбърг, обяви гордият татко в Instagram в петък.

Бащата на три деца сподели сладки снимки на двойката с новороденото, попивайки първите няколко мига с момиченцето им.

Добре дошла на света, Аурелия Чан Зукърбърг! Ти си такава малка благословия“, озаглави публикацията той.

Зукърбърг и неговата 38-годишна съпруга филантроп за първи път обявиха вълнуващата новина за бебето си през септември, съобщи Дарик Радио.

Много любов. Щастлив съм да споделя, че Макс и Август ще си имат сестричка догодина!“ написа той заедно със сладка снимка на двойката в социалните медии.

Любовната история на Зукърбърг и Чан започва през 2003 година, когато започват да излизат, след като се срещат на опашка за тоалетната на парти в братството на Зукърбърг в Харвардския университет, когато той е бил второкурсник, а тя е била първокурсничка.

Двойката заживя заедно през септември 2010 година, написа той във Фейсбук тогава. След това, през май 2012 година, те сключиха брак на церемония в задния си двор в Пало Алто - изненадвайки гостите си, които мислеха, че са там, за да отпразнуват дипломирането на Чан от медицинското училище на UCSF.

Двамата наскоро отпразнуваха 10-ата си годишнина от сватбата, отбелязвайки специалното събитие, като пресъздадоха една от снимките, които направиха заедно на техния специален ден през 2012 година.

10 години брак и половината ни живот заедно“, написа Зукърбърг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари