Мария Захарова: НАТО и Вашингтон винаги са смятали Украйна за трамплин срещу Русия

2
Чуждестранните наемници и самолети в Украйна ще предизвикат глобална катастрофа
Чуждестранните наемници и самолети в Украйна ще предизвикат глобална катастрофа Снимка: БГНЕС / Архив

“Чуждестранните наемници и самолети в Украйна ще предизвикат глобална катастрофа”

Изпращането на наемници и самолети от Запад към Украйна ще предизвика катастрофално развитие не само там, но и в страните от НАТО, каза говорителят на руското външно министерство Мария Захарова.

„Как наемниците, бомбардировачите и подкрепата за доставки на оръжие за Украйна ще подобрят хуманитарната ситуация в Украйна?“ В никакъв случай. „Това просто ще предизвика катастрофално развитие на ситуацията не само в Украйна, но и директно в страните от НАТО“, каза Захарова пред Канал 1, предаде Евроком.

Захарова добави, че доставката на оръжия в Украйна на хора, бойци, криещи се зад цивилното население, само ще влоши ситуацията и ще доведе до глобален колапс.

Според нея НАТО и Вашингтон винаги са разглеждали Украйна като трамплин срещу Русия, а народът на Украйна е смятан за заложник на играта на глобална дестабилизация на световната ситуация.

НАТО и Вашингтон винаги са смятали Украйна за трамплин срещу нашата страна и по принцип самата Украйна, нейното политическо ръководство и народът на Украйна НАТО, и преди всичко Вашингтон, са били държани заложници на играта си за глобална дестабилизация на световната ситуация.“, обясни тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Василев
    Колкото и да ми е неприятно,но признавам :Пропагнадата по времето на Съветския съю беше на високо ниво.Днес от Русия се леят толкова елементарни простотии,че чак е обидно за човек близо до средна интелигентност.Днес гледам една анкета в Днес БГ и над 1/3 от българите безрезервно вярват на руската пропаганда.Следователно 1/ от българите са под нивото на ... !Трагично !!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари