Мария Петрова стана Почетен член на Европейската гимнастика

0
Вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика е третият български представител, който получава това признание
Вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика е третият български представител, който получава това признание Снимка: Българска федерация художествена гимнастика - Официална страница / Facebook

Вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика е третият български представител, който получава това признание

Трикратната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова стана почетен член на Европейската гимнастика. Признанието за вицепрезидента на Техническия комитет по художествена гимнастика към Международната централа (ФИГ) беше обявено по време на Конгреса, който се провежда в София, съобщиха от Българска федерация художествена гимнастика.

Преди да влезе в Световните структури Мария Петрова беше президент на Техническия комитет по художествен гимнастика в континенталната организация.

Вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика е третият български представител, който получава това признание след легендата Мария Гигова, първата трикратна световна шампионка по художествена гимнастика, Тодорка Шишкова, председател на БФХГ от 1972 до 1973 година и Светослав Батов, дългогодишният деятел и бивш треньор на националния отбор по спортна гимнастика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари