Мария Габриел: Разговорите с ПП-ДБ не са в ледена епоха

0
Всеки да направи крачка назад и да предложим работещо решение, което да носи обединение и стабилност
Всеки да направи крачка назад и да предложим работещо решение, което да носи обединение и стабилност Снимка: Facebook

Всеки да направи крачка назад и да предложим работещо решение, което да носи обединение и стабилност

Разговори може да има, само ако бъдат преосмислени форматът, съставът, личностите, моделът, принципите и доверието, каза бившият еврокомисар

Разговорите с ПП-ДБ не са в ледена епоха, няма обаче и слънчеви лъчи, които да разтопят ледовете. Разговори може да има, само ако бъдат преосмислени форматът, съставът, личностите, моделът, принципите и доверието. За да не стигнем до ледена епоха, която освен нас ще замрази и държавата, призовавам ПП-ДБ за преосмисляне на тези неща. Това каза Мария Габриел по повод замразяването на разговорите между ГЕРБ-СДС и втората политическа сила - ПП-ДБ, за съставяне на кабинет.

"Разочарованието в обществото е огромно. Недоверието в партньорите ни е огромно. Страхът в администрацията е потресаващ. От тази криза се излиза само с усилие за доверие от страна на всички участници в обществено-политически живот и цел. Ако истинската цел е да стабилизираме държавата и да се погрижим за хората, то всеки да направи крачка назад и да предложим работещо решение, което да носи обединение и стабилност. Мандатоносителят е на ход - да търси и намери подкрепа", каза още Габриел на брифинг във вторник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    Свободен
    Всички вън!
  • 9
    2
    ...
    Голям театър играят. Всички знаят, че са прегърнати и ще управляват. Горко на простия народ ако го наврат при еврото.
  • 6
    1
    Наблюдател
    МАРИЯ ГАБРИЕЛ УРОСПИЯ СОРОСПИЯ ГАБРИЕЛ, БОРИСОВ ТЕ Е ЕБАЛ СПЕРМОИДКО СОРОСОИДКО ЕВРЕЙСКО С МАЗНА УСМИВКА
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари