Мария Габриел: Не мога да бъда на една маса с хора, които имат антибългарски и антиевропейски прояви

4
Изявлението на вицепремиера е по повод напускането й на форума в Скопие
Изявлението на вицепремиера е по повод напускането й на форума в Скопие Снимка: БТА

Изявлението на вицепремиера е по повод напускането й на форума в Скопие

Вицепремиерът Мария Габриел обясни пред журналисти мотивите да напусне предсрочно форума в Скопие на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа заради участието в него на руския външен министър Сергей Лавров, предаде БНР.

"Говорим като цяло за присъствие с представители на държава, която е определила България за неприятелска, и където за мен, спрямо моите ценности и България, член на ЕС и НАТО, не мога да бъда на една маса с хора, които имат антибългарски и антиевропейски прояви", каза вицепремиерът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    16
    до номер 15
    Пиши на български, бе глупендер!!!
  • -4
    15
    Katerina
    Tazi shena e PRATENA ot Buxel za vsichko drugo, no ne i v interes na Balgaria. Upotrebéte si nai- setne mózacite!!!
  • 0
    14
    Да ама не
    Най-сетне се сетете, че сте Българи и че това е мястото за което искате да живеете и да умрете Маааааа Мууууу!!!!!!!!
  • 4
    13
    Георги Марков
    Питам гърците: Защо пуснахте Лавров да лети над вас? Стара членка на НАТО и ЕС сте, а сега путинисти станахте!? Не сме дупедавци, викат, за някакво международно право говорят. История имали - на два пъти руснаците им помагали за независимост. Премиерът им не бил от химическа лаборатория, а от славен политически род. Не щели да се харесват на американците повече, отколкото са харесвани. Питах и турците защо са пуснали Лавров, щели на ДПС да кажат. Разбрах, че Лавров е плакал, дето не е летял над България... Не знам дали ще го преживее...
  • 8
    12
    Отвратен
    Г-жо Дългошийска,прочети на страницата мнението на читателите за теб.Запени се да тичаш до щатското посолство да докладваш,колко стриктно изпълняваш заръките им.Много сте предателите от новата реколта,за това България ще е изолирана от държавите на Балканския полуостров и Европа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари