Мария Габриел: Благодаря за подкрепата от ДПС и ИТН

0
Структурата на Министерския съвет остава същата
Структурата на Министерския съвет остава същата Видео: NOVA

Структурата на Министерския съвет остава същата

"Благодаря за подкрепата, която получавам от ПГ на ДПС и ПГ на ИТН за ясна визия за експертно правителство с мандат, обединен около приоритети. Най-напред за нас приоритет са хората и резултатите, които те искат да видят с едно редовно правителство, то е свързано със социално-отговорен, разумен бюджет, с това те да нямат нестабилност и несигурност по отношение на заплати и на плащания". Това заяви кандидатът за премиер на ГЕРБ Мария Габриел, след като в парламента се проведе тройна среща за подкрепа за правителство между ГЕРБ, ДПС и ИТН, предаде БГНЕС.

Структурата на Министерския съвет остава същата, не че не могат да се мислят промени, но в момента нямаме време за това, каза още Габриел пред журналисти. Имената на министрите ще бъдат обявени в понеделник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Стоян
    Мьжки и женски курви!Алчни и долни!Парите е най важното!Бедни дрипльовци!
  • 6
    1
    Дамммм,
    Курви. Долнопробни мъжки курви, играещи по фалшивата американската свирка, щедро заплатени с фалшивите американски долари.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари