Мария Дуканова получи награда „Златен век“

0
Министерството на културата присъжда отличията за 24 май
Министерството на културата присъжда отличията за 24 май Снимка: Facebook

Министерството на културата присъжда отличията за 24 май

В навечерието на 24 май директорът на Националното училище по изкуствата „Проф. Веселин Стоянов“ - Русе Мария Дуканова бе отличена с наградата "Златен век" - звезда и грамота на Министерството на културата за значим принос в развитието и утвърждаването на българската култура и национална идентичност, съобщават от русенското училище.

Мария Дуканова получи отличието от министъра на културата Найден Тодоров, който връчи традиционните награди на Министерството на културата. Те се присъждат по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Наградата се дава за значим принос в развитието и утвърждаването на българската култура и национална идентичност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Anton
    Тази дама,колко е годишна???70-75?Явно е незаменима,като шефа на Втора поликлиника,там е пьлна мрьсотия,хаос,разруха,няма специалисти,и пак го държат този льолю,пьлен некадьрник,махнете бе,хора да дойдат млади,дейни хора с идеи, креативни....тези антики докога ще работят...???
  • 6
    2
    Русенец
    на тая по случай стотната година като директор ли и дават награда
  • 9
    1
    Бивш
    А бе тая е връстница на баба Цола ! Докога бе русенци ще търпите напикаващи се директори ? Не сте ли разбрали ,че биологичният закон е НЕУМОЛИМ ! Ако тя вече няма акъл ,Вие нямате ли ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари