Мариус: Какво за аналния секс? Обезкосмяване и клизма, за да няма „sms с картинка"

0
Запознайте се с момчето, което проституира от 14- годишна възраст, от скука
Запознайте се с момчето, което проституира от 14- годишна възраст, от скука

Скъпи читатели, запознайте се с момчето, което проституира от 14- годишна възраст. Един от многото млади хора без задръжки, без ценности, без самоуважение. Младежът, от чийто речник думата „достойнтво“ отсъства. Ще го наричаме „Мариус“.

Когато е на 14 години Мариус отива на летен лагер в Слънчев бряг. Споделя, че като всеки подрастващ гей, си пада по мускулестите, късо подстригани батковци, дори чичковци.

Харесва му да обикаля хотелските стаи и да го возят в скъпи коли. Постепенно започва да създава контакти с мъже по-големи от него с около 16-17 години. Схемата е ясна – секс за пари.

„Стана ми скучно. Вече съм на 16, заслужавам повече за Бога! Направих си регистрация в сайт за гей запознаства и хоп – първият върза. Нормално- 16-годишен, рус, сини очи, чистоплътен, с добро телосложение. 300лв на час -  защо пък да не ми ги даде?!“, хвали се пред Famousbg.com, цитиран от Пик, Мариус, според когото отличителният белег на успелия човек е способността му да превръща кефа си в пари.

„Какво за аналния секс? Вагинален не предлагам!“, цинично добавя той. За спецификата на работата споделя, че се изисква специална подготовка – обезкосмяване и клизма, за да няма „sms с картинка” ( така се шегували с колегите му).

След тези откровения, много хора биха останали безмълвни, други ще се възмутят, трети ще се разгневят.

Аз съм отвратена, но на Мариус не му пука. Той е щастлив, когато се разхожда в скъпите си обувки и когато се оглежда в айфона си.

И тук трябва да се запитаме- чия е вината младите хора да продават телата си, за да печелят пари?

Защо голяма част от тях не желаят да се образоват, да се развиват, да работят, да бъдат пълноценни и достойни хора? Вие, като се погледнете в огледалото, на един айфон ли се оценявате?

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари