Марина Малчева: Казват, че са погубени три живота, а има два ковчега

2
Върна се от Франция за страната си, а как ѝ го върна страната, е друг въпрос, коментира сестрата на загиналата Ани
Върна се от Франция за страната си, а как ѝ го върна страната, е друг въпрос, коментира сестрата на загиналата Ани Видео: bTV

Върна се от Франция за страната си, а как ѝ го върна страната, е друг въпрос, коментира сестрата на загиналата Ани

„Казват, че са погубени три живота, аз искам да кажа, че има два ковчега“. Това коментира пред bTV Марина Малчева, сестра на Ани, загинала на пешеходна пътека на булевард „Сливница“.

Младата жена разказа, че във фаталната вечер Ани и Явор са се връщали от разходка. Двамата се познавали отдавна. Били детска любов. Имали връзка още в 5-и или 6-и клас. След това животът ги срещнал в по-късен етап. Първо имали връзка от разстояние, а по време на пандемията Ани се върнала от Франция, за да живее в България.

„Върна се с много проекти. Върна се в България по любов и за да развие тези проекти. Върна се за страната си, а как ѝ го върна страната, е друг въпрос“, каза Марина през сълзи.

Последно двете сестри говорили преди около седмица. Разговорът продължил близо час.

„Говорихме дълго. Все едно знаехме, че ще ни е за последно“, спомня си сестрата на загиналото момиче.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари