Близка на Адриан: Той не намира смисъл да живее

1
Ако бъде признат за виновен, Адриан Антонов може да лежи в затвора между 3 и 15 години
Ако бъде признат за виновен, Адриан Антонов може да лежи в затвора между 3 и 15 години Снимка: БТА

Ако бъде признат за виновен, Адриан Антонов може да лежи в затвора между 3 и 15 години

Братът на обвинения за катастрофата с две жертви на бул. „Сливница“ в София разказа, че Адриан е познавал добре маршрута. Имал е вечерен час. Обикновено трябвало да се прибере вкъщи до полунощ. Закъснявал и бързал, но едва ли това е единствената причина за превишена скорост споделя Младен Антонов.

Братът на обвинения казва също, че „никога не му е правило впечатление“ той да шофира с превишена скорост, предаде

От инцидента до днес никой от семейството не се е срещал и говорил с Адриан. Първата им среща беше днес в съдебната зала, където близките дойдоха, за да покажат подкрепата си към него.

"Едно от първите неща, които е казал на адвоката си е, че не намира смисъл да живее.. толкова съжалява", споделя близка на семейството на Адриан. И допълва, че сега всички са притеснени за психическото му състояние.

Адриан е ученик в 12 клас. Утре е щяло да бъде изпращането му. В съдебната зала днес стана ясно, че той е бил част и от хор в църква. Ако бъде признат за виновен, може да лежи в затвора между 3 и 15 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Следващите, моля ...
    Този е на 18 г. "може да лежи в затвора между 3 и 15 години" и ще излезе да си живее. Ами убитите от него двама двама млади живота Анна-Мария Милчева (24г.) и Явор Стоянов (23г.) - за тях какво - дали ще ги съживят?
  • 4
    1
    Психолога
    Бай Ставри в Централния софийски затвор е много добър психолог, бързо ще "възстанови" психическото му равновесие.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари