Марешки: Получавал съм обаждания "трамваят тръгва, последната врата се затваря"

0
„Воля” ще бъдат във властта, когато дойде правилният момент
„Воля” ще бъдат във властта, когато дойде правилният момент Видео: bTV

Красимир Каракачанов е вицепремиер по случайност”, смята бизнесменът и лидер на партия „Воля” Веселин Марешки.

Представете си този човек да застане до министъра на отбраната на САЩ или на Русия. За какво ще си говори с тях – за ракия и македонски наденици ли? Нямаме ли достойни генерали, които да поемат армията”, коментира той в предаването „Тази неделя”.

Каракачанов многократно е наричал „Воля” „патеричката” на ГЕРБ, защото партията на Марешки гласува в подкрепа на управляващите когато Обединените патриоти не го правят.

Ние не сме нито подкрепящи, нито опозиция, защото няма как ако има лоши решения да ги подкрепяме”, категоричен е Марешки.

Той коментира, че оценява поведението на Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков, които подадоха оставки заради катастрофата край Своге, като морално, но заяви, че не приема поведението на Каракачанов, който продължава да не подава оставка.

Марешки коментира още, че ако е искал, щял да бъде във властта.

Получавал съм обаждания, в които се е чувало „Трамваят тръгва, последната врата се затваря”, допълни той. По думите му „Воля” ще бъдат във властта, когато дойде правилният момент. 

„Ахмед Доган започва да се проявява като олигарх”, смята още лидерът на „Воля” по повод новината, че почетният председател на ДПС е собственик на ТЕЦ Варна.

Той е бизнесмен, който е свързан с политиката”, коментира Марешки и подчерта, че не е имало обществен търг за ТЕЦ-а.

Относно спецакциите срещу Ветко Арабаджиев и Миню Стайков, Марешки коментира, че през годините държавата е принуждавала някои бизнесмени да работят незаконно. Той даде пример с аптекарския бизнес – „Държавата приватизира аптеките и задължи собствениците им 10 години да поддържат бизнеса, а с друг закон им забрани да имат аптеки”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари