Маноил Манев: Албена Симеонова има съпричастност към терористични организации

0
Депутатът от ГЕРБ изрази съмнение, че кметицата на село Любеново е помолила Симеонова да помогне на британеца Дейвид Бодил
Депутатът от ГЕРБ изрази съмнение, че кметицата на село Любеново е помолила Симеонова да помогне на британеца Дейвид Бодил Снимка: БГНЕС

Депутатът от ГЕРБ изрази съмнение, че кметицата на село Любеново е помолила Симеонова да помогне на британеца Дейвид Бодил

"Станаха ясни две важни неща. Първо, лицето, за което става въпрос днес цял ден (депутатката от ДБ Албена Симеонова - бел.ред.), има съпричастност към терористични организации. И, второ, нашата колежка не е била молена от никоя кметица, кмет, или който и да било да му оказва съдействие, те просто се познават със семейството на това лице от 2019 г. Знаела или не, това, което мога да ви кажа е, че тя не е молена от никого – административен кмет, зам.-кмет, или какъвто и да било да помага, тя е помагала доброволно."

Албена Симеонова, БГНЕС

Това заяви пред журналисти Маноил Манев от ПГ на ГЕРБ-СДС, предаде репортер на БГНЕС.

"Нашият извод не е важен, важни са изводите на службите. Важно е, че службите знаят за какво става въпрос. Важно е, че някой се е добрал до помощта на народен представител", каза още Маноил Манев.

БГНЕС припомня, че арестуваният вчера в никополско село 28-годишен Дейвид Бодил се издирва по искане на властите в Манчестър. Там той е разследван за подготовката на терористични действия. Домът му в Манчестър е претърсен и на място са открити материали и суровини за изработването на самоделни бомби, както и незаконно притежавано оръжие и боеприпаси. е избягал в България, където е задържан от нашите власти в село Любеново, Никополско. Той е бил задържан в близост но ферма за биоземеделие, за която има информация, че е на депутатката от „Демократична България“ Албена Симеонова. Тя призна пред БНТ, че му е помагала за много неща.

В парламента ГЕРБ излезе със специална декларация по повод на несигурността в държавата, където беше отделено място и на инцидента с издирвания терорист и помощта, която му е била оказана от депутатката Албена Симеонова. По този повод бе изслушан и вътрешният министър Иван Демерджиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Маноил е писател
    написал бил две книги. Има ли някой да е прочел от тях и да ни разкаже какво иска да ни каже писателя с тях.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари