Мъничкият Вики има спешна нужда от помощ!

0
Бебчо има тумор, който трябва да бъде опериран спешно
Бебчо има тумор, който трябва да бъде опериран спешно

Мъничкият Виктор има спешна нужда от помощ! 

Нека заедно му помогнем! Моля да го подкрепим с каквото можем! До понеделник (18.02.2019г.)трябва да съберем 40 000 евро, за да може да бъде опериран! Според лекарите туморът най-вероятно е рецидивирал!

Контролния преглед в Тюбинген е показал, че освен сраствания, задръжка в бъбреците, има и образувания в пикочния мехур. По време на операцията в понеделник ще вземат биопсия, за да видят дали е тумор и ще вземат решение дали се налага премахване на целия пикочен мехур. 

Повече от всякога бебчо има нужда от нашата подкрепа!

Дарителска сметка за лечение:

ВИКТОР ВАСИЛЕВ МЕЧЕВ

BG65 CECB 9790 10H7 0416 00 - BGN

BG79 CECB 9790 14H7 0416 00 - EUR

HelpKarma: helpkarma.com/help/helpviktor

PayPal: [email protected] Paypal.me/KameliyaRadeva

и https://www.gofundme.com/cuq73a-help-victor-battle-cancer?member=1144456&fbclid=IwAR1p0mx8msRdUSWCurWqik4SrfLsC971s9bmoGHxg4plJKFkVsOLsSVL6CY

Ето цялата история на нашия Виктор:

Още на тримесечна възраст, Виктор претърпя първата си операция в Пирогов - вродена хидронефроза на левия бъбрек. Всичко мина добре и бяхме щастливи, до края на април месец 2018 година, когато отново постъпихме в Пирогов.

Тогава чухме диагнозата - Рабдомиосарком на простата и пикочен мехур, тумор около 3 сантиметра, заради който Вики не можеше да уринира.

Лекарите поставиха постоянен катетър и 2 нефростоми (тръбички, които извеждат урината директно от бъбреците), неизменните 3 торби, които влачехме навсякъде. Насочиха ни към ИСУЛ за 4 курса химиотерапия с надеждата, че туморът ще намалее.

През това време се борихме с тежката бюрократична система на "Фонда за лечение на деца", но в крайна сметка те не се отзоваха! С помощта на много приятели и добри хора, получихме дата за операцията в Тюбинген при проф. Фукс. Успешно отстраниха тумора и простата, както и част от пикочния мехур. След време, ще се направят още операции за уголемяване на мехура и извеждане по метода Митрофанов.

Въпреки успешното отстраняване на тумора, симптомите на Вики се върнаха!

Той отново не може да пишка и на контролния преглед му откриха същото образувание в остатъка от пикочния мехур. Според професора в Тюбинген е тумор. За това насрочиха СПЕШНА операция за отстраняването му за този понеделник (18.02)!

По време на операцията ще вземат биопсия, за да видят дали е тумор, и ще решат дали се налага премахване на целият пикочен мехур. 

Повече от всякога имаме нужда от подкрепата ви! Офертата за операцията е 40 000 евро! Тази сума е непосилна за нас!

След операцията задължително ще трябва да се направи поне още един курс химиотерапия, който ще е около 10 000 евро. Ние нямаме тези парички, затова се обръщаме към вас за помощ!

Моля ви, добри хора, ПОМОГНЕТЕ на моето силно момченце да се пребори и с това! Нека неговата усмивка продължи да грее на личицето му!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари