Мълния порази футболист по време на мач

1
21-годишният Кайо Енрике де Лима Гонкалвеш почина от нараняванията си в болница
21-годишният Кайо Енрике де Лима Гонкалвеш почина от нараняванията си в болница

21-годишният Кайо Енрике де Лима Гонкалвеш почина от нараняванията си в болница

Футболист беше убит, а други шестима бяха ранени, след като мълния удари футболен терен в Бразилия по време на мач за Купата на страната.

21-годишният Кайо Енрике де Лима Гонкалвеш играеше за своя отбор Униао Жаиренсе в южния щат Парана, когато беше ударен от светкавица. Той беше откаран по спешност в болница, след като колабира на терена в неделя, но по-късно е починал от нараняванията си, съобщи полицията в Санто Антонио да Платина, предаде БТА.

Смразяващи кадри, записани мигове след светкавицата, показват терена, пълен с поразени футболисти и официални лица, които отчаяно се опитват да ги отведат на безопасно място, за да получат медицинска помощ. Бурното време продължи, докато официалните лица изнасяха колабиралите играчи, преди да последва втори удар.

От кметството на Жапира изразиха съболезнования на семейството и приятелите на футболиста и обявиха траур във връзка със смъртта му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари